قیمت آموزش با تخفیف ویژه
248,000 تومان 236,000 تومان
با خرید این آموزش از مزایای زیر بهرهمند میشوید:
درصدی از درآمد هر ماه فروشگاه 118فایل به موسسه خیریه محک اهدا میشود. شما هم در این امر خیر سهیم باشید.
مجموعه آموزشی اصول عکاسی 118فایل با بیش از 11 ساعت ویدئو آموزشی، بخش های مختلف این حرفه را توسط عکاسان و مدرسان مجرب آموزش می دهد. نورپردازی، ترکیب بندی، قانون یک سوم، تقارن و… از اصول عکاسی حرفه ای می باشند که دانش آن ها برای هر عکاس حرفه ای لازم است.
عکاسی زمینههای مختلفی دارد از عکاسی چهره گرفته تا عکاسی طبیعت، عکاسی ورزشی، عکاسی هنری و غیره. شخص عکاس برای اینکه بتواند درآمد بیشتری داشته باشد باید تمام این ترفندها را بشناسید. این ترفندها در کلاسهای آموزشی مختلفی یاد داده میشوند و یا پکیجهای آموزشی مختلفی برای این کار وجود دارند که شما میتوانید از آنها استفاده کنید، در این بین پکیج آموزش اصول عکاسی بهترین پکیج برای یادگیری این حرفه است.
در بخش اول این حرفه با دوربین عکاسی، ساختمان دوربین، نحوه کار دوربین های حرفه ای، تنظیمات دوربین، سنسورها، ابزارهای جانبی عکاسی، مفاهیم پیرامون لنز های دوربین و مقایسه لنز های مختلف آشنا شده و کار با حالت تنظیمات دستی دوربین عکاسی را فرا خواهید گرفت. در بخش های بعدی این مجموعه آموزشی شما با مفاهیم اساسی عکاسی حرفه ای مانند نوردهی که خود در بخش های مختلفی به تعریف مفاهیم و آموزش تکنیک هایی مانند مثلث نوردهی، سرعت شاتر، ISO، دیافراگم، هیستوگرام و نورسنجی میپردازد.
در این مجموعه آموزشی شما با تکنیک های نورپردازی که شامل بررسی جنبه های مختلف تابش نور و نورپردازی در عکاسی، ضریب برش که شامل استفاده از سنسور فول فریم و مقایسه سنسور های فول فریم و کراپ می باشد و فوکوس که شامل قوانین فوکوس، حالت های فوکوس دوربین، تکنیک های آن، محل درست فوکوس کردن، آشنایی با عمق میدان و تکنیک پنینگ و انواع ترکیب بندی نیز آشنا شده که با فراگیری کامل این علوم می توانید از این تکنیک ها در عکاسی استفاده نمایید.
وب سایت 118فایل تلاش کرده تا تمامی دانش و علوم پایه برای ورود به دنیای عکاسی را به شما علاقمندان به صورت تئوری و عملی ارائه دهد.
تاریخ عکس در ایران به زمان اواخر سلطنت محمدشاه قاجار برمیگردد که آن را توسط نظامیان و مستشاران اروپایی به ایران آوردند. حرفه عکاسی از گذشته تا به حال برای افراد جامعه جذاب بوده است. مهمترین ابزار کار این حرفه داشتن دوربین عکاسی با کیفیت است. در گذشته از دوربین عکاسی و هنر عکاسی فقط برای ثبت خاطرات و اتفاقات جذاب استفاده میشده است اما امروزه به دلیل گسترش تکنولوژی و هنر عکاسی این رشته به کار و شغلی پر درامد تبدیل شده است و بسیاری از افراد از این طریق کسب درامد میکنند.
عکاسی یعنی ثبت و ایجاد یک تصویر، که ابتدا تصویر را به وسیلهی دوربین روی نگاتیو و گیرنده تصویر الکترونیکی ثبت میکنند و بعد نوبت به ظاهر و پایدار کردن عکس و تصویر ثبت شده میرسد. کسانی که این اصول عکاسی را میدانند و مهارت و تواناهای لازم برای عکاسی را دارند عکاس نامیده میشوند.
تضمین کیفیت آموزش
آموزشگاه کسب و کار 118فایل، تلاش نموده در زمینه اصول عکاسی تمامی موارد مورد نیاز و با اهمیت بالا را برای شروع این حرفه و متخصص شدن در این زمینه را به صورت جامع و صفر تا صد خدمت شما عزیزان و علاقمندان آموزش دهد.
دریافت گواهینامه بینالمللی
هنرجویان عزیز شما پس از پایان این آموزش به تمام مباحث اصول عکاسی آشنا و مسلط خواهید بود و در صورت تمایل برای دریافت گواهینامه می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
امروزه دنیای عکاسی بسیار گسترده و بزرگ شده به طوری که تقریبا در هر خانوادهای یک عکاس وجود دارد. اما اگر شما بخواهید به طور حرفهای به عکاسی پرداخته و نگاهی تجاری به این هنر داشته باشید نیازمند تجربه، خلاقیت و دانش عکاسی خواهید بود. نمونه عکاسانی که بدون خلاقیت و بدون دانش و علوم پایه ای به عنوان عکاس به فعالیت مشغول شدند را می توانید در صفحات مجازی مختلف مانند اینستاگرام ببینید که کارهایی شبیه به هم و نه چندان جذاب را به اشتراک می گذارند. در عکاسی سعی کنید همه چیز را طبق اصول و قواعد علمی آن یاد بگیرید. در یادگیری عکاسی و حرفه ای شدن هیچ وقت عجله نکنید.
بسیاری از موقعیت هایی که مردم با تلفن های هوشمند خود از آنها عکس می گیرند به طور مثال بزرگ شدن فرزندان، رویدادهای سرگرم کننده، سفر ها، کنسرت ها، تعطیلات و.. که فقط یک بار اتفاق می افتد. طبیعتا نمی توانید جشن تولد فرزندتان را سه بار تکرار کنید یا با نامزد خود دوباره به سفر برگردید. عکس هایی که اکنون می گیرید عکس های ثبت شده ی شما خواهد بود. آنها همان چیزی هستند که می توانید در شش ماه، یک سال یا ده سال بعد به آنها نگاه کنید.
این آموزش با ارائه تمامی دانش و اصول عکاسی حرفهای به شما در مسیر پیشرفت و مجرب شدن در عکاسی کمک میکند و شما با فراگیری این مجموعه آموزشی مسیر مشخصی از عکاسی برایتان روشن می شود.
توجه داشته باشید، در صورتی که در روند آموزش یا پس از پایان دوره اصول عکاسی سوال یا مشکلی داشتید، پشتیبانان ما کاملا شمارو تا زمان حل مسئله راهنمایی میکنن.
پس خیالتون راحت باشه ما کنارتون هستیم.
در پایان این مجموعه آموزشی شما ضمن آشنایی با ساختمان دوربین عکاسی، نحوه کار با دوربین حرفه ای عکاسی، تنظیمات حرفه ای دوربین عکاسی، آشنایی با سنسورهای برخی از دوربین های حرفه ای موجود در بازار، آشنایی با لنز های مختلف و ابزارها و تجهیزات جانبی یک عکاس حرفه ای، دانش و تکنیک های پایه برای ورود به دنیای حرفه ای عکاسی را هم فراخواهید گرفت.
در مجموعه آموزشی اصول عکاسی با موضوعاتی از قبیل نوردهی، فوکوس، نورپردازی و ترکیب بندی نیز آشنا خواهید شد. در این مجموعه به مباحثی از قبیل مثلث نوردهی، سرعت شاتر، ISO، دیافراگرم، هیستوگرام، نورسنجی، فاصله کانونی، دامنه داینامیک و غیره پرداخته می شود.
در بخش آموزش تکنیک فوکوس با قوانین فوکوس، حالتهای فوکوس دوربین، عمق میدان و تکنیک پنینگ آشنا خواهید شد. در این مجموعه به موضوعاتی از قبیل قواعد ترکیب بندی، تغییر پرسپکتیو، خطوط در ترکیب بندی، شکل در ترکیب بندی، ترکیب بندی بافت و رنگ پرداخته شده است. که شما با مشاهده این مجموعه آموزشی، تمامی تکنیکها و دانش لازم برای ورود به دنیای حرفهای عکاسی را فرا خواهید گرفت.
برای عکاسی هم می توان به صورت تجربی و با گذراندن دورههای آموزشی آزاد کار کرد و هم می توان تحصیلات دانشگاهی کسب کرد. رشته عکاسی از جمله رشتههای پرطرفدار رشته هنر به حساب میآید. برخی از دانش آموزان که از همان ابتدای انتخاب رشته هدف تحصیل در رشتههای هنر را دارند وارد هنرستان میشوند و به صورت تخصصی در آن رشته تحصیل میکنند. ورود به رشتههای هنر برای همه داوطلبان کنکور بلامانع است. البته برخی از دانش آموزان گروه ریاضی، تجربی و انسانی بر حسب علاقه یا عوامل شخصی دیگر در کنکور هنر شرکت می کنند.
این رشته به چند دسته عکاسی چهره، عکاسی تبلیغات، عکاسی طبیعت، عکاسی سیاسی، عکاسی خبری و… تقسیم میشود که میتوانید متناسب با علاقه خود یکی از این رشتهها را انتخاب و در آن تحصیل کنید و مهارتهای تخصصی آن را یاد بگیرید.
البته نکته مثبتی که وجود دارد این است که عکاسی کردن صرفا به تحصیل در این رشته نیاز ندارد بلکه هر شخصی میتواند بدون داشتن تحصیلات و تنها با تهیه دوربین و یادگیری این کار به صورت تجربی و از طریق آموزشهای مختلف وارد این حوزه شده و کسب درآمد کند.
برای یادگیری اصول عکاسی اول باید بدانید علاقه و پشتکار این هنر را دارید یا خیر؟ علاوه بر این باید بتوانید از روش درست و اصولی این حرفه را یاد بگیرید و بعد در این صورت میتوان زمان تقریبی را براورد کرد. اما اگر برای یادگیری اصول عکاسی از آموزش مقدماتی تا پیشرفته اصول عکاسی استفاده میکنید میتوانیم بگوئیم در کمتر از دو ماه به بهترین عکاس تبدیل خواهید شد.
1. عکاسی مزایای بسیار زیادی دارد که مهمترین آن ثبت خاطرات تلخ و شیرین زندگی است.
2. باعث افزایش خلاقیت و عملکرد بهتر مغز میشود.
3. میتواند دیدگاهی نو و مثبت برای شما ایجاد کند.
4. عکاسی میتواند منبع درامد خوبی برای دوستداران این حرفه باشد.
شغل عکاسی علاوه بر مزیتها معایبی نیز دارد که ممکن است این معایب برای هرکسی معنا و مفهوم جداگانهای داشته باشد. مثلا اگر شما با اصول عکاسی آشنا نباشید و بخواهید وارد این حرفه شوید قطعا این هنر را کسل کننده و کاری جز وقت تلف کردن نمیدانید. همچنین ممکن است هزینه بالای خرید دوربین عکاسی مناسب، نیز از معایب این حرفه باشد. اما به طور کلی آموزش اصولی عکاسی تا حد بسیار زیادی مانع ایجاد این معایب خواهد شد.
1. دوربین: مهمترین و جدایی ناپذیرترین تجهیزات و ابزارهای لازم برای حرفه عکاسی داشتن دوربین با کیفیت مناسب است.
2. لنزهای پرایم و زوم: برای دید دقیق و بالا رفتن کیفیت عکس به این وسایل نیاز دارید.
3. فلاش یا اسپیدلایت: برای عکاسی از فاصله نزدیک برای نوردهی خوب استفاده میشوند. دوربینهایی با فلاش اکسترنال میتواند برای افراد مبتدی مناسب باشد.
4. Tripod یا سه پایه: سه پایهی خوب به عکاس این امکان را میدهد که از تکنیکهای خاص مثل HDR، panoramas یا دید وسیع، و ultra long exposure یا تنظیم نور از فاصلههای مختلف تسلط داشته باشد و عکس با کیفیت خوبی ثبت کند.
5. فیلترها: فیلترهای optical یا بصری که باید به طور دقیق روی لنز قرار بگیرند. فیلترهای پلاریزه و دایرهای شکل و دارای چگالی خنثی برای افراد مبتدی مناسب است.
6. کیف دوربین: برای اینکه ابزار عکاسی خود را به طور ایمن حمل کنید و همهی تجهیزات دوربین را یکجا داشته باشید بهتر است کیف دوربین را تهیه کنید.
از دیگر تجهیزات مورد نیاز برای عکاسی میتوان به داشتن باطریهای اضافی، کارت حافظه، برنامههای ویرایش عکس، کتابها و پکیجهای اموزشی عکاسی و.. اشاره کرد.
مهمترین سرمایه لازم برای ورود به حرفه عکاسی داشتن مهارت و دانستن اصول عکاسی است که این هنر را با داشتن پکیج آموزش گام به گام اصول عکاسی میتوانید به دست آورید و با نکات و ویژگیهای این هنر زیبا آشنا شوید و بعد از آن برای خرید ابزارهای عکاسی به حدود ۱۰۰ میلیون تومان نیاز دارید. البته این مبلغ به عوامل متخلفی بستگی دارد و میتواند کمتر نیز باشد. همچنین به مجوز کار، بیمه، وبسایت و نرمافزارهای حسابداری نیاز خواهید داشت. برای اینکه بتوانید در این راه به درآمد خوبی برسید باید ثابت قدم باشید و دنبال فراگیری آموزشها و مهارتهای زیاد در این زمینه تا بتوانید به یک عکاس خارق العاده تبدیل شوید تا بتوانید سود کنید.
اگر بخواهید عکاسی را به صورت تخصصی یاد بگیرید باید در رشته خاص این حرفه تحصیل کنید یا به صورت آزاد در کلاسهای آموزش عکاسی شرکت کنید که این هم یک هزینه یا شهریه متفاوتی خواهد داشت که مبلغ متفاوتی خواهد بود. همچنین اگر بخواهید آتلیه عکاسی داشته باشید باید مکانی نیز برای این کار اختصاص دهید که در صورت اجاره یا رهن به سرمایه جداگانهای برای این کار نیاز خواهید داشت.
شغل عکاسی با وجود سرگرم کننده بودن و درامد خوب سختیهای خاص خودش را دارد. گاهی برای گرفتن عکس باید مسافتهای طولانی را طی کرده یا مدتها انتظار کشیده تا مناظر یا تصاویر شگفت انگیزی ثبت شود و همزمان تجهیزات سنگینی را حمل کرد. همچنین باید در شرایط مختلف آب و هوایی بد یا خوب، خطرناک یا ایمن و… کار کند.
ساعت کاری عکاس بسیار متنوع است. عکاس اگر در استخدام جایی باشد، معمولا ساعات مشخصی را کار میکند. اما اگر به صورت آزاد و مستقل کار کند، ساعات کاری متنوع و نامنظمی دارد. مشخص نبودن جایگاه صحیحی برای شغل عکاسی، درآمد محدود عکاسان مستقل، نبودن حق کپی رایت برای عکاسان، عدم وجود امکانات، فضاهای مناسب و تسهیلات کافی برای عکاسان به خصوص در شهرستانها از دغدغه و مشکلات عکاسی است که بخش اعظم این مشکلات با کسب مهارت و تواناهایی لازم و تبدیل شدن به یک عکاس حرفهای و دانستن اصول عکاسی حل شدنی است. برای همین کسانی که میخواهند وارد این حرفه شوند بهتر است با آگاهی و علاقه و پشتکار زیاد در این راه قدم بگذارند. برای برطرف کردن این مشکلات و دغدغهها ابتدا بهتر است با کسب مهارت و دانش کافی وارد این حرفه شوید تا بتوانید به راحتی از دیگر مشکلات بگذرید برای این کار میتوانید در دوره آموزش حرفهای اصول عکاسی شرکت کنید و هرآنچه لازم است درباره این هنر بدانید را یاد بگیرید.
در گذشته به عکاسی تنها به عنوان یک سرگرمی برای ثبت لحظات خاص و ماندگار نگاه می شد. اما امروزه عکاسی به عنوان یک شغل و کسب و کار حرفه ای محسوب می شود. مخصوصا در حوزه صنعتی یا همان عکاسی تبلیغاتی که یک کسب و کار پردرآمد در ایران و خارج از کشور به شمار می رود. در این حرفه علاقمندان می توانند در زمینه های مختلف از قبیل عکاس خبری، چهره (پرتره)، طبیعت و .. به اشتغال بپردازند.
بیشترین سود عکاسی مربوط به کسانی که در شرکت ها و سازمان های خبری و تبلیغاتی مشغول به کار هستند و یا دارای آتلیه خصوصی می باشند. اما نکته ای که بسیار قابل تامل می باشد این است که عکاسان خارج از کشور شرایط مناسب تری نسبت به عکاسان داخلی دارند. در کشورهای اروپایی و آمریکا عکاسان از درآمد نسبتا بالایی برخور دارند. به طور مثال درآمد سالانه یک عکاس نیمه حرفه ای در انگلستان بین 18 تا 26 هزار دلار بوده است. این میزان به نسبت مهارت و خلاقیت عکاس رو به افزایش است.
عکاسانی که در بخش های خصوصی استخدام هستند، با توجه به تجربه و توافق انجام شده با کارفرما، حقوق و درآمدهای متفاوتی دارند. در این حرفه میانگین درآمد ماهانه افراد مبتدی 2 الی 3 میلیون تومان و افراد مجرب 10 الی 15 میلیون تومان می باشد.
درامد شغل عکاسی به عوامل مختلفی بستگی دارد و اعداد و ارقام متفاوتی از عکاسان مختلف در حوزههای گوناگون شنیده میشود. اگر مهارت و توانایی کافی در عکاسی داشته باشید و اصول عکاسی را به خوبی بدانید مطمئن باشید میتوانید درآمد خوبی از این راه به دست آورید. عکاسانی که در شرکتهای خصوصی مشغول به کار میشوند با توجه به توافقی که بین کارفرما و خود انجام میدهند میتوانند مبلغی بین ۵ الی ۱۵ میلون تومان در ماه دریافت کنند. همچنین عکاسانی هستند که در شهرهای کوچک و شرکتهای کوچک مشغول به کار هستند و درآمدی بین 2 الی 5 میلون تومان در ماه دارند.
البته این ارقام را میتوان با ابتکار عمل و قرارداد با ارگانها، فروشگاهها و… به رقم قابل توجهی افزایش داد. برای مثال اگر با تعدادی شرکت و فروشگاه و تولیدی قرارداد ببندید و همزمان در مجالس و آتلیه و طبیعت نیز عکاسی کنید میتوانید درآمد خود را به مبلغی بالغ بر ۲۰میلیون تومان در ماه افزایش دهید.
این رشته پر طرفدار می تواند آینده شغلی خوبی را در کانادا داشته باشد. وضعیت اشتغال عکاسها در استانهای مانیتوبا Manitoba، نیوفاندلند و لابرادور New Foundland & Labrador، انتاریو Ontario و کبک Quebec در این کشور خوب است. اما متوسط درآمدهای یک عکاس بسته به نوع تجربه، مهارت و حیطه کاری در آمریکا در هر ساعت بین ۱۴ الی ۴۰ دلار و سالانه بین ۴۰.۰۰۰ الی ۸۰.۰۰۰ دلار خواهد بود.
متوسط درآمد یک عکاس در کشور استرالیا بسته به میزان مهارت و تواناییهای او بین ۳۷هزار دلار الی ۸۸ هزار دلار است. در کشور انگلیس متوسط درآمد سالانه یک عکاس تازهکار و در حد دستیار بین ۲۰.۰۰۰ الی ۴۰.۰۰۰ دلار و برای افراد حرفهای و تمام وقت بین ۳۹.۵۰۰ الی ۷۹.۰۰۰ دلار خواهد بود. برای اینکه بتوانید به این کشورها مهاجرت کنید و منبع درامد خوبی داشته باشید ابتدا باید مهارت و توانایی لازم را داشته باشید به این منظور میتوانید از پکیج بسیار کامل آموزش صفر تا صد اصول عکاسی استفاده کنید.
سوالات متداول
بستگی به خلاقیت و تبلیغات و تجربه عکاس دارد اما به طور متوسط ماهیانه 5 تا 15 ملیون تومان درآمد دارد.
اگر علاقمند به فعالیت در زمینه عکاسی هستید و همچنین از دقت و خلاقیت بالایی در کار برخوردار هستید، قطعا می توان گفت این حرفه شغل مناسبی برای شما خواهد بود.
بله. منابع رایگان بسیاری هستند که در نقطع شروع انتخاب مناسبی هستند ولی برای حرفه ای شدن در این حرفه به طور حتم نیاز به آموزش های تخصصی و تجربه عملی خواهید داشت.
شناسه آموزش: 3242
اطلاعات تکمیلی آموزش اصول عکاسی
کیفیت تصویر
کیفیت صوت
سرعت دانلود
تسلط مدرس
کتابچه آموزشی
ارائه گواهینامه
زبان فارسی دوبله شده
زیرنویس تحت اللفظی
آموزشهای مرتبط
برای جستجو حداقل 1 کلمه وارد نمایید.
ثبت درخواست مشاوره رایگان
10 دیدگاه برای آموزش اصول عکاسی
bojdi.n –
خیلی خوب بود ممنونم.
پشتیبان 118فایل –
با سلام و احترام
سپاس از همراهی شما
[fardin_k| –
این آموزش در چند دی وی دی ارائه میشه؟
پشتیبان 118فایل –
با سلام و احترام
مجموعه آموزشی اصول عکاسی 118فایل با بیش از 11 ساعت ویدئو آموزشی در غالب 2 دی وی دی ارائه خواهد شد.
سپاس از همراهی شما
ali_00s –
با دیدین این مجموعه با چه موضوعاتی آشنا میشیم؟
پشتیبان 118فایل –
با سلام و احترام
در مجموعه آموزشی اصول عکاسی با موضوعاتی از قبیل نوردهی، فوکوس، نورپردازی و ترکیب بندی نیز آشنا خواهید شد. در این مجموعه به مباحثی از قبیل مثلث نوردهی، سرعت شاتر، ISO، دیافراگرم، هیستوگرام، نورسنجی، فاصله کانونی، دامنه داینامیک و غیره پرداخته می شود.
سپاس از همراهی شما
Andishe –
بعد از آموزش گواهی هم داده میشه؟
پشتیبان 118فایل –
با سلام و احترام
شما پس از پایان این آموزش به تمام مباحث اصول عکاسی آشنا و مسلط خواهید بود و در صورت تمایل برای دریافت گواهینامه می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
شماره واحد پشتیبانی:02122221240
سپاس از همراهی شما
شهاب سبزاری –
برای یادگیری عکاسی به چه مهارت هایی نیاز دارم؟
پشتیبان 118فایل –
با سلام و احترام
یک عکاس موفق باید مهارت های مختلفی از قبیل مهارت های هنری، صبر و حوصله و مهارت های ارتباطی موثر داشته باشد.
سپاس از همراهی شما
ترنج خانووم –
از لنز های تله فتو در چه جاهایی استفاده میشه؟
پشتیبان 118فایل –
با سلام و احترام
کاربردهای لنزهای تله فوتو در عکاسیهای ورزشی ، عکاسی طبیعت و عکاسی حیات وحش ، در زمانیکه سوژه با عکاس فاصلهی زیادی دارد، بخوبی نمایان میگردد.
سپاس از همراهی شما
KABIR” –
ایزو در عکاسی به چه معناییه؟
پشتیبان 118فایل –
با سلام و احترام
ایزو معرف میزان حساسیت سنسور تصویر دوربین به حجم نور تابیده شده در هر عکس است.
سپاس از همراهی شما
r.azizi –
وظیفه دیافراگم در عکاسی چیه؟
پشتیبان 118فایل –
با سلام و احترام
دیافراگم حجم نور ورودی به دوربین را تنظیم می کند همچنین وظیفه مهمتر آن تعیین عمق میدان می باشد.
سپاس از همراهی شما
samyar_javadi_2184 –
چند ساعت آموزشه؟
پشتیبان 118فایل –
با سلام و احترام
این مجموعه شامل 11 ساعت آموزش است.
سپاس از همراهی شما
ramin –
منظور از مگاپیکسل چیه؟
پشتیبان 118فایل –
با سلام و احترام
هر مگاپیکسل از یک میلیون پیکسل تشکیل شده که هر چه تعداد پیکسل های تصویر بیشتر باشد در نتیجه جزئیات تصویر را بیشتر نشان خواهد داد.
سپاس از همراهی شما