20 اردیبهشت , 1404
آموزشگاه 118فایل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی موسیقی گیتار

20 نکته برای شروع گیتار زدن ساده

8 شهریور , 1402
در گیتار, موسیقی
گیتار زدن ساده

گیتار زدن ساده

در این مقاله بخوانید

مقدمه

گیتار یک نوع ساز محبوب است که ساده‌ترین آهنگ را به صدا و نوایی دلنشین و شنیدنی تبدیل می‌کند. گیتار نوعی ساز موسیقی است که حتی افرادی که علاقه‌ای به هنر موسیقی ندارند را نیز به خود جذب می‌کند. تاریخچه گیتار به طور کامل مشخص نیست برای چه عصر و دوره‌ای است اما اسپانیایی‌ها اولین کسانی بودند که در قرون وسطی گیتار زدن را برای نواختن موسیقی انتخاب کردند. برای یادگیری این هنر زیبا می‌توانید از دوره آموزش گیتار استفاده کنید.

شروع آموزش یادگیری گیتار زدن ساده و نکاتی برای نوازندگی

گیتار از خانواده سازهای غربی است که با تولید صدای زیبا توانسته به یکی از سازهای پرطرفدار در دنیا تبدیل شود. از گیتار برای ساخت موزیک‌های مختلف در کنسرت و مراسم‌های مختلف استفاده می‌شود. یادگیری این هنر زیبا و دلنشین برای افراد مبتدی در شروع کار اگر علاقه کافی به این حرفه نداشته‌ باشند سخت و کسل کننده خواهد بود. اما برای اینکه بتوانید به راحتی این حرفه را یاد بگیرید و به یکی از بهترین‌های این حرفه تبدیل شوید می‌توانید از پکیج آموزش گیتار در خانه استفاده کنید و نکات مهم برای شروع گیتار زدن ساده را فرابگیرید. در ادامه به یکسری نکات ابتدایی در مورد نحوه یادگیری این هنر اشاره می‌کنیم.

نحوه گیتار زدن ساده - عکس وکتور 118فایل
  • اولین قدم در آموزش گیتار است: بهتر است بدانید ابتدائی‌ترین کار ولی در عین حال مهم‌ترین آن انتخاب ساز و سبک مورد علاقه است. سبک‌های مختلف گیتار در دنیا وجود دارد مثل کلاسیک، فلامنکو، پاپ و راک که شما باید متناسب با علاقه خود یکی از آن‌ها را انتخاب و شروع به یادگیری کنید.
  • نحوه صحیح در دست گرفتن گیتار: در مرحله بعد که در آموزش گیتار نیز به آن پرداخته می‌شود نحوه صحیح در دست گرفتن گیتار است. اگر این کار به درستی انجام شود ممکن است در دراز مدت باعث آسیب جدی به ستون فقرات و مهره‌های گردن شود. نحوه قرارگیری ساز و استقرار بدن نوازنده نسبت به گیتار بسیار مهم است. بهترین روش برای در دست گرفتن گیتار به این صورت است که ابتدا قسمت گودی پایین ساز را روی ران پای راست (برای گیتار‌های چپ دست روی ران پای چپ) قرار دهید سپس آرنج دست راست خود را کمی جلوتر از لبه بالایی ساز قرار بدهید طوری که کنترل ساز را در دست بگیرید و بتوانید فقط با حرکت دادن آرنج خود وضعیت گیتار را روبه جلو، عقب، پایین یا بالا تغییر دهید. در مرحله بعد باید دسته ساز را به صورتی بگیرید که موازی با سطح زمین باشد که این کار باعث می‌شود هنگام تمرین و اجرا با گیتار هیچ‌گونه دردی را در ساعد و مچ دست احساس نکنید.
  • کوک کردن گیتار: نواختن گیتار یعنی تولید صدایی دلنشین و آرامش بخش که این کار با کوک کردن درست گیتار ایجاد می‌شود. با شرکت در کلاس‌ و دوره‌های آموزش گیتار زدن می‌توانید با نحوه صحیح کوک کردن آشنا شوید. برای این کار باید بدانید که هر کدام از 6 سیم گیتار نت خاصی دارند که با کوک کردن این 6 سیم می‌توانید به سازی کوک دست پیدا کنید. برای کوک کردن هر گیتار ابتدا صدای یک سیم را به صدا در بیاورید و با توجه به صدای سیم و اینکه چقدر ناکوک است پیچ کوک مربوط به آن سیم را به اندازه‌ای بچرخانید که صدای نت سیم مد نظر به نت همان سیم برسد. کوک کردن گیتار هم به صورت دستی هم با استفاده از نرم افزارهای مخصوص این حرفه و همچنین با استفاده از تیونر انحام می‌شود.

از نگاه کردن مدوام به انگشتانتان بپرهیزید: در ابتدای کار برای یادگیری نواختن گیتار ممکن است به دست و سیم‌های گیتار نگاه کنید که این کار طبیعی است اما بهتر است بعد از مدتی تمرین کنید که دیگر به گیتار و انگشتانتان نگاه نکنید. موارد بسیار زیادی برای نواختن گیتار وجود دارد که شما می‌توانید از پکیج آموزش گیتار در خانه استفاده کنید و صفر تا صد این حرفه را یاد بگیرید. اگر قصد دارید این حرفه را به کودکان خود یا حتی دیگران آموزش دهید می‌توانید حتی از پکیج و دوره آموزش گیتار برای کودکان استفاده کنید و نحوه آموزش این هنر زیبا به کودکان را بیاموزید.

معرفی انواع سازهای گیتار

گیتار یک ساز زهی یا کوردوفون با شش سیم است یعنی صدا در آن از طریق ارتعاش سیم تولید می‌شود. این هنر زیبا قدمت بسیار طولانی دارد اما با پیشرفت در موسیقی و تکنیک‌های آن، این هنر زیبا نیز همگام با دیگر موسیقی‌ها پیشرفت کرده و تا به امروز توانسته طرفداران بسیار زیادی برای خود داشته باشد. گیتار‌ها دارای انواع مختلفی هستند و در انواع سبک‌های موسیقی مانند کلاسیک، پاپ، فلامنکو، جز یا راک و … به کار می‌رود. گیتار از نظر ساختار صدایی به دو نوع ساز الکتریک و آکوستیک تقسیم می‌شود که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

  • گیتار‌های آکوستیک: در گیتار‌های آکوستیک ارتعاش سیم‌ها و تولید صدا از طریق جعبه‌ی صوتی که از جنس چوب است تقویت و خارج می‌شود. گیتار‌های آکوستیک در دو نوع نایلونی و فلزی وجود دارند. در گیتار آکوستیک نایلونی شش سیم وجود دارد که سه سیم بالایی فلزی و سه سیم پایینی نایلونی است. معمولا دارای ۶ سیم و ۱۲ بار یا نیم پرده است. از گیتار‌های آکوستیک نایلونی در سبک‌های پاپ، فلامنکو و کلاسیک استفاده می‌کنند. به همین دلیل به این نوع گیتار، گیتار کلاسیک یا فلامنکو هم گفته می‌شود. گیتار آکوستیک فلزی نیز از شش سیم تشکیل شده است . ولی هر شش سیم آن فلزی هستند. به همین دلیل در هنگام نواختن به جای انگشت از پیک استفاده می‌شود از این گیتار در سبک‌های جز، بلوز، کانتری و راک استفاده می‌کنند و بیشتر در خارج از ایران رایج است.
  • گیتار الکتریک: در گیتار‌های الکتریک ارتعاش سیم و تولید صدا از طریق یک پیکاپ به آمپلی فایر یا بلندگو‌های صدا می‌رسد و در آنجا تقویت می‌شود. گیتار‌های الکتریکی اولیه یک پیکاپ، ولی گیتار‌های امروزی دارای دو یا سه پیکاپ هستند. برای آشنایی بیشتر با انواع سازهای گیتار می‌توانید در دوره‌های آموزش گیتار شرکت کنید.

آشنایی با اجزای مختلف گیتار

قبل از اینکه به آموزش گیتار بپردازیم بهتر است ابتدا با اجزای مختلف آن آشنا شوید که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

  • فرت برد: روی دسته‌ی گیتار قطعه‌ی چوب را قرار داده‌اند به آن فرت برد می‌گویند البته به فرت برد تخته‌ی انگشت گذاری نیز می‌گویند.
  • فرت‌ها: میله‌های فلزی عمودی روی دسته ی این ساز که به صورت منظم با فاصله‌های مشخصی از یکدیگر قرار گرفته‌اند فرت‌ها هستند.
  • پین‌های خرک: در بعضی از انواع آکوستیک یکسری پرچ‌های چوبی و یا گاهاً پلاستیکی که بین سوراخ های خرک قرار دارند، وجود دارد. آن‌ها برای آنکه سیم‌ها روی خرک محکم قرار بگیرند استفاده می‌شوند.
  • بدنه: در گیتار دسته و خرک باید روی یک شیء قرار بگیرند بدنه این امکان را فراهم می‌کند. در واقع بدنه جعبه‌ای است که نقش تکیه گاه دسته و خرک را ایفا می‌کند.
  • گوشی‌ها: ماشین هد یا گوشی‌های کوک (برای کوک کردن ساز).
  • خرک: Saddle یا خرک از اجزای مهم گیتار هستند که به عنوان تنظیم‌ کننده‌ی ارتفاع هر سیم در گیتار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

سردسته، شیطانک، دسته، حفره‌ی صدا، زین، صفحه‌ی محافظ مضراب، تسمه بند پائین و… از دیگر اجزای مختلف گیتار هستند.

معرفی اجزای گیتار

معرفی دوره آموزش گیتار 118 فایل

  • دوره آموزش گیتار 118 فایل برای علاقه مندان به نواختن گیتار بسیار مناسب است زیرا به صورت جامع و گسترده به آموزش اصول اولیه نواختن گیتار اشاره کرده است و برای کسانی که به هنر موسیقی علاقه‌مند هستند بهترین گزینه است. علاوه بر این برای افراد مبتدی که می‌خواهند صفر تا صد نوازندگی گیتار را یاد بگیرند می‌توانند از این دوره آموزشی استفاده کنند زیرا یکی از بهترین و جامع‌ترین دوره‌های آموزشی برای افراد مبتدی است. در این دوره آموزشی به صفر تا صد حرفه نواختن گیتار پرداخته می‌شود و کسانی که قصد دارند بدون شرکت در کلاس‌های آموزشی نواختن گیتار را فرابگیرند می‌توانند از پکیج آموزش گیتار در خانه و دیگر آموزش‌ها استفاده کنند.

جمع بندی

نوازندگی گیتار جز رشته‌های پر طرفدار هنر موسیقی است که باید برای آن وقت کافی و علاقه و پشتکار زیادی خرج کرد. اگر خواهان یادگیری این حرفه هستید می‌توانید در کلاس و دوره‌های آموزش گیتار زدن شرکت کنید و با صفر تا صد این هنر زیبا و دلنشین آشنا شوید.

امتیاز مقاله
☆☆☆☆☆ 4.3/5
مدت زمان مطالعه: 7 دقیقه
جستجو
دوره آموزش گیتار 118فایل

کسانی که موسیقی را صرفا برای موسیقی کار می کنند از خود موسیقی نیز چیزی نخواهند فهمید.

مرتبط پست ها

آکورد گیتار
گیتار

10 آکورد پرکاربرد در شروع یادگیری گیتار

آیا آکوردهای گیتار را می‌شناسید؟ چگونه می‌توان آکورد باره‌دار را نواخت؟ آکوردهای کاربردی گیتار به چند دسته تقسیم می‌شوند؟ چه...

13 شهریور , 1402
گیتار
گیتار

چالش های یادگیری گیتار و راه حل آنها

آیا با چالش‌های مربوط به یادگیری گیتار آشنا هستید؟ چگونه می‌توان این چالش‌ها را برطرف کرد؟ برای انتخاب گیتار مناسب...

11 شهریور , 1402
تیونر گیتار
گیتار

نحوه کوک کردن تیونر گیتار

کوک گیتار چیست؟ آیا با نحوه کوک کردن گیتار آشنا هستید؟ کوک استاندارد گیتار چه ویژگی‌هایی دارد؟ با چند نوع...

8 شهریور , 1402

© تمامی حقوق این سایت متعلق به 118فایل می‌باشد.

Twitter Pinterest Telegram Linkedin Instagram
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی