21 اردیبهشت , 1404
آموزشگاه 118فایل
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی ورزشی و سرگرمی

تاثیرات یوگا بر درمان افسردگی

28 شهریور , 1401
در ورزشی و سرگرمی, یوگا
تاثیرات یوگا بر افسردگی 118فایل

در این مقاله بخوانید

تعریف افسردگی و علائم آن + عوامل ایجاد افسردگی در زندگی + مقدماتی درباره یوگا و تاثیرات آن بر بهبود افسردگی در زندگی افراد + مزایای یوگا برای بهبود خلق و خو و کاهش استرس در زندگی. ما در این مقاله تمامی این موارد را برای شما توضیح داده‌ایم. با ما همراه باشید.
همچنین می توانید برای کاهش استرس و بهبود زندگی خود از دوره آموزش یوگا بهره‌مند شوید.

افسردگی

افسردگی یک بیماری پیچیده است که تأثیر اجتماعی عمیقی دارد. قبل از هر حرفی باید بگوییم که متأسفانه، افسردگی هنوز به طور کامل درک نشده است به این معنی که هنوز درمان قطعی و کاملی در دنیا برای آن وجود ندارد. این بیماری ناشی از انواع پیچیده‌ای از عوامل ژنتیکی، بیوشیمیایی، روان‌شناختی و شرایط محیطی است.

به گفته سازمان بهداشت جهانی (WHO)، تا سال 2030 افسردگی علت اصلی ناتوانی در سراسر جهان خواهد بود. در زمان نگارش این مقاله، این مشکل یعنی افسردگی مشکل اصلی سلامت روان در سرتاسر دنیا است و بیماری‌هایی مانند اضطراب، اسکیزوفرنی و اختلال دوقطبی در رده‌های بعدی قرار دارند. هم‌چنین افسردگی دهمین علت اصلی مرگ زودرس در دنیا است.

غم و اندوه بخشی اجتناب ناپذیر از زندگی است و همه ما مواقعی با آن روبرو هستیم. در مواقعی که غم و اندوه به سراغ ما می‌آید، لذت بردن از فعالیت های روزانه برایمان دشوار می‌شود. با این حال، تجربه افسردگی فراتر از نوسانات طبیعی خلق و خوی است و می تواند بر زندگی شخصی، اجتماعی و حرفه ای فرد تأثیر منفی بگذارد. به نحوی که فرد همیشه با غم و اندوه مواجه است و از فعالیت‌های روزانه لذت نمی‌برد.

علائم مختلف افسردگی بالینی

  • از دست دادن لذت در فعالیت هایی که قبلاً از آنها لذت می بردید
  • بی انگیزگی، خستگی و از دست دادن علاقه به زندگی
  • افکار خودکشی و افکار آسیب رساندن به خود
  • خلق و خوی ضعیف و غم و اندوه مداوم
  • افزایش یا کاهش وزن
  • احساس ناامیدی
افسردگی 118فایل

این علائم اغلب در مناسبات اجتماعی بیماران منعکس می شود، از جمله اجتناب از معاشرت با دوستان و خانواده، عملکرد ضعیف در محل کار و شرکت نکردن در سرگرمی‌ها. گاهی اوقات، افسردگی می تواند پس از بروز یک اتفاق خاص رخ دهد. پس از بروز آن اتفاق مجموعه‌ای از رویدادها یکی‌یکی به سراغ فرد می‌آیند. در واقع یک بدبختی اولیه باعث ایجاد دنباله ای از اعمال و احساسات می شود که به پیشرفت نهایی افسردگی بالینی در فرد کمک می کند. به عنوان مثال، فردی که از همسرش طلاق می‌گیرد کم‌کم پس از طلاق ارتباط خود را با دوستان از دست می دهد و منزوی می شود و درنهایت دچار افسردگی می‌گردد.

علاوه بر طلاق، فوت عزیزان، تعدیل شغل، شکست عشقی و … هم می‌توانند فرد را به سمت افسردگی سوق دهند. بیماری مزمن هم از دیگر محرک‌های افسردگی است، اما در برخی موارد، دلایلی که ممکن است فردی به این بیماری مبتلا شده باشد، کمتر مشخص است. تجربه افسردگی از فردی به فرد دیگر متفاوت است. افسردگی ممکن است اصلا دلیل قابل تعریفی نداشته باشد.

این بیماری ممکن است ماه ها طول بکشد یا چندین دهه و تا آخر عمر همراه فرد بیمار باشد. علائم افسردگی هم می توانند خود را به روش های مختلفی نشان دهند. برای مثال، یک فرد ممکن است تحت تأثیر احساس غمگینی مداوم باشد، اما دیگری ممکن است بی‌حسی عاطفی و عدم علاقه به زندگی را تجربه کند. جنسیت، شرایط اجتماعی، مصرف مواد مخدر، مشروبات الکلی و اینکه آیا یک فرد سابقه خانوادگی بیماری روانی دارد، همگی می‌توانند آسیب‌پذیری فرد را در برابر افسردگی افزایش دهند.

افسردگی 118فایل

در حالی که پزشکان ممکن است از رویکرد «صبر کن و ببین» برای افسردگی خفیف پیروی کنند، درمان خط مقدم برای افسردگی متوسط ​​تا شدید (که در آن بیماری تأثیر قابل‌توجهی بر توانایی عملکرد فرد دارد) شامل داروهای ضد افسردگی و گفتار درمانی است. تقریبا 30 نوع داروی ضد افسردگی وجود دارد، اما به احتمال زیاد برای بیماران مبتلا به افسردگی داروی سروتونین (SSRI) تجویز می شود و همچنین ممکن است به مشاوره یا درمان شناختی رفتاری ارجاع داده شوند.

مقدماتی راجع به یوگا

دکتر میسون ترنر می‌گوید که یوگا درمانی «می‌تواند در درمان افسردگی بسیار قدرتمند باشد». در واقع ترکیب مدیتیشن و فعالیت بدنی که در یوگا وجود دارند دو عنصر مهم را برای تسکین افسردگی فرد فراهم می کنند. مدیتیشن به فرد کمک می کند تا از زمان حال زندگی کند و به او اجازه می‌دهد ذهن خود را از برای دقایقی هم که شده از خاطرات منفی پاک کند. حرکات کنترل شده و متمرکز موجود در یوگا هم به تقویت ارتباط بدن و ذهن فرد مبتلا به افسردگی کمک می کند.
طبق یک مطالعه، از آنجایی که یوگا بر تمرین تنفس عمیق و کنترل شده تمرکز دارد بنابراین می‌تواند در کاهش علائم افسردگی موثر باشد.

بررسی تاثیرات یوگا بر افسردگی

یوگا درمانی می‌تواند به افراد افسرده در مدیریت علائم و بهبودی کمک کند و در موارد افسردگی خفیف، می‌تواند ابزار خودیاری اولیه آنها باشد که از بدتر شدن علائم آنها جلوگیری می‌کند. یوگا برای درمان افسردگی که یک بیماری چند بعدی است پاسخی چند بعدی می‌دهد. هر کسی که مبتلا به افسردگی تشخیص داده شده است با دیگرانی که از این مشکل سلامت روان رنج می برند، مشترکاتی دارد. اما با وجود این، افسردگی هنوز هم یک بیماری عمیقاً شخصی است و یوگا می تواند بخشی از یک پاسخ شخصی باشد که هم ذهن و هم بدن فرد افسرده را در نظر می‌گیرد.

یوگا 118فایل

این که ما از تاثیرات یوگا بر افسردگی می‌گوییم نباید باعث شود که فرد افسرده مصرف داروها را کنار بگذارد. در واقع دارو برای بسیاری از افراد افسرده، یک مداخله حیاتی و گاهی نجات دهنده است و پزشکان اغلب مشاوره یا سایر درمان‌های روانشناختی را نیز برای فرد افسرده توصیه می کنند. نتیجه این که یوگا درمانی یک درمان اضافی برای فرد افسرده ارائه می‌دهد که می تواند با نیازهای فردی بیمار تطبیق داده شود.

این امر به ویژه با توجه به این که مردم گاهی اوقات ماه‌ها برای رسیدن نوبت به گفتار درمانی خود منتظر بمانند، بسیار مهم است. تخمین زده می‌شود 10 تا 30 درصد از افرادی که افسرده تشخیص داده می‌شوند در مقابل درمان مقاوم هستند. فرد افسرده مقاوم در برابر درمان به افرادی اطلاق می‌شود که به دوره‌های دو داروی ضدافسردگی متفاوت پاسخ نداده‌اند. در مواردی از این قبیل، یوگا درمانی می‌تواند وارد شود.

تاثیر یوگا بر ذهن فرد افسرده

مغز انسان سه قسمت به نام هیپوکامپ، قشر جلوی مغز و آمیگدال دارد. اینطور به نظر می رسد که با بروز افسردگی و به دنبال آن با تولید زیاد کورتیزول، هیپوکامپ و قشر جلوی مغز افراد افسرده (که در تنظیم احساسات، شکل گیری حافظه و تصمیم گیری نقش دارند) حجم خود را از دست می دهند و قسمت آمیگدال در مغز (مسئول پاسخ به ترس و استرس ما) بزرگ و فعال‌تر می شود. مغز افراد مبتلا به افسردگی، سطوح کورتیزول بیشتری (که به عنوان هورمون استرس شناخته می‌شوند) را در تمام روز نسبت به افراد بدون افسردگی تولید می‌کند.

مطالعات، کاهش سطح کورتیزول را در افرادی که یوگا انجام می‌دهند نشان داده است. تصور می‌شود که تمرینات تنفسی که بخش کلیدی یوگا هستند، باعث آرامش بدن فرد افسرده می‌شوند و مدیتیشن ذهن هم که جنبه دیگری از یوگا است منجر به کاهش کورتیزول در افراد افسرده و همچنین کاهش اندازه آمیگدال مغز آنها می‌شود. در یک آزمایش مشخص شد که مغز شرکت‌کنندگان بلافاصله بعد از کلاس یوگا سطوح پایین‌تری از کورتیزول را تولید کرد که نشان می‌دهد اثر پایین آمدن سطح کورتیزول تنها به تمرین طولانی‌مدت یوگا محدود نمی‌شود و با تمرین کم هم این اتفاق فوق‌العاده مهم رخ می‌دهد.

یک مطالعه امیدوارکننده دیگر کاهش افکار خودکشی را برای افراد افسرده‌ای که 12 هفته‌ یوگا کار کرده‌اند، نشان داد. در حالی که مطالعات بیشتری مورد نیاز است ولی می‌شود نتیجه گرفت که یوگا یک مداخله بی‌خطر برای کسانی است که در علائم افسردگی آنها، افکار خودکشی هم وجود دارد.

مزایای ورزش یوگا

یکی دیگر از مزایای یوگا این است که نوعی ورزش را برای افرادی که با افسردگی زندگی می کنند یا مستعد ابتلا به آن هستند ارائه می دهد. اثربخشی ورزش برای کاهش علائم افسردگی به خوبی ثابت شده است و با توجه به اینکه افسردگی منجر به کاهش انگیزه فرد می‌شود، یوگا می تواند راهی ملایم و لذت بخش برای شروع یک رژیم ورزشی برای او ارائه دهد. یوگا یک ورزش بدون رقابت و داور است که برای افراد در هر سطح مهارت مفید است.

شرکت در یک برنامه منظم ورزشی برای افرادی که با افسردگی زندگی می کنند مهم است، زیرا احساس بی‌ارزشی و سرزنش خود و تجربه افسردگی نای ورزش کردن را آنها گرفته است. به این نکته دقت کنید که هنگامی که فردی از یک دوره افسردگی شدید رنج می برد، ممکن است حتی برایش سخت باشد که تخت خود را ترک کند، دست و صورتش را بشوید یا غذا بخورد، بنابراین انتظار شرکت در کلاس یوگا غیرواقعی است. بنابراین مهم است که یوگا در زمان مناسب به او پیشنهاد شود، جایی که این تمرین‌های یوگا به بهبودی او و به جلوگیری از ظهور مجدد علائم کمک می‌کند.

یوگا برای بهبود خلق و خو و آرامش

به عنوان ورزش، یوگا یک راه طبیعی برای افزایش تولید سروتونین است. بر اساس مطالب منتشر شده در منبع معتبری به نام مجله روانپزشکی و علوم اعصاب، تولید سروتونین در درمان افسردگی نقش دارد. اعتقاد بر این است که سروتونین نقش مهمی در ایجاد شادی ایفا می کند. یک منبع معتبر دیگری همچنین عنوان می‌کند که افراد مبتلا به افسردگی سطح سروتونین پایین‌تری دارند.

یوگا همچنین به دلیل ماهیت ملایم، آرام‌بخش آن بسیار مفید است. هر ژست یوگا انعطاف‌پذیر است، بنابراین افراد در همه سطوح می‌توانند تمرینات این ورزش را انجام دهند. مربی شما بر تنفس، تمرکز و حرکت صاف توسط شما تاکید می‌کند. آنها همچنین شما را تشویق می‌کنند که بر روی خاطرات و تصاویر مثبت تمرکز کنید تا بدن و ذهن خود را آرام کنید.

یوگا و تحمل درد

یک مطالعه، با توجه به سلامت روانی هاروارد، نشان داد که افرادی که استرس بیشتری داشتند، تحمل درد کمتری داشتند. بنابراین یوگا که به کاهش استرس فرد می‌انجامد تحمل درد او را افزایش می‌دهد.

به طور خلاصه یوگا از چند طریق با افسردگی فرد مبارزه می‌کند

  1. کاهش سطح کورتیزول تولید شده توسط مغز فرد افسرده
  2. ایجاد یک برنامه ورزشی برای فرد افسرده
  3. کاهش ضربان قلب در حالت استراحت
  4. کاهش استرس و اضطراب فرد افسرده
  5. بهبود خلق و خو و آرامش فرد افسرده
  6. فشار خون پایین فرد افسرده
  7. سهولت تنفس فرد افسرده
  8. کاهش فکر به خودکشی
  9. افزایش تحمل درد

پیشنهاد می کنیم برای مطالعه بیشتر از سایر مقالات یوگا 118فایل نیز دید نفرمایید.

امتیاز مقاله
☆☆☆☆☆ 4.3/5
مدت زمان مطالعه: 10 دقیقه
جستجو
دوره آمورزش یوگا 118فایل

”یوگا راهی برای رهایی است. از طریق تمرین دائمی، ما می‌توانیم خودمان را از ترس، اضطراب و تنهایی رها کنیم.”

«ایندارا دِوی»

مرتبط پست ها

باشگاه بیلیارد
بیلیارد

شرایط تاسیس باشگاه بیلیارد

مقدمه ورزش بیلیارد دارای پیشینه‌ای تاریخی است و اولین بار در قرن 19 در کشورهای اروپایی به شکل امروزی رواج...

8 شهریور , 1402
به روزترین ایده‌های خلاقانه در شعبده بازی-118فایل
شعبده بازی

به روزترین ایده‌های خلاقانه در شعبده بازی

مقدمه تردستی یا هنر شعبده بازی تلفیق هنر و علم است که با سرعت بالایی انجام می‌شود و باعث ایجاد...

26 تیر , 1402
بهترین سن برای فوتبالیست شدن-118فایل
فوتبال

بهترین سن برای فوتبالیست شدن

مقدمه فوتبال در حال حاضر یکی از جذاب‌ترین ورزش‌های دنیا است که طرفداران زیادی را در بین تمامی سنین از...

20 تیر , 1402

© تمامی حقوق این سایت متعلق به 118فایل می‌باشد.

Twitter Pinterest Telegram Linkedin Instagram
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی