در این مقاله بخوانید
یک خدمه استخر یا نجات غریق در آلمان چقدر درآمد دارد؟ درآمد غریق نجات در ایران چگونه است؟ چگونه با مدرک غریق نجات به کشور های دیگر مهاجرت کنیم؟ تفاوت بین میانگین و متوسط حقوق چیست؟ در این مقاله به این سوالات پاسخ خواهیم داد. همچنین می توانید با آموزش شنا تکنیک های شنا را به صورت حرفه ای یاد بگیرید و مدرک بین المللی دریافت کنید.
مقدمه
نجات غریق فردی است که بر ایمنی و نجات شناگران، موج سواران و سایر شرکتکنندگان ورزشهای آبی مانند استخر، پارک آبی، ساحل دریا، آب گرم، رودخانه و دریاچه نظارت میکند. نجات غریقها در شنا و کمکهای اولیه CPR/AED آموزش دیدهاند و گواهینامه نجات در آب(با استفاده از انواع کمکها و تجهیزات بسته به نیاز محل خاص خود) را دارند.
در برخی از کشورها، ناجیان غریق بخشی از سیستم خدمات اضطراری برای حوادث (چیزی شبیه آتش نشانی) آن کشور هستند. طبق تعریف دیگر، وظیفه غریق نجات، زیر نظر گرفتن مناطق تفریحی، مانند استخرها، سواحل، یا پیستهای اسکی بهمنظور کمک رسانی و حفاظت از افراد است.
پاندمی کرونا و غریق نجات
از مشاغلی که در همهگیری ویروس کرونا بسیار متضرر شدند، شغلهای مرتبط با باشگاهها و از آنها بدتر مشاغل مربوط به استخرها و اماکن آبی بود. کووید 19، استخرها را تعطیل کرد تا درآمد آن ها قطع شود. با گسترش پاندمی کرونا در دو سال اخیر، تعدای از آن ها بیکار شدند و بقیه آنها نیز مجبور شدند شغل خود را عوض کرده و به مشاغل دیگری روی بیاورند.
غریق نجات بودن، یک تخصص است که وظیفه حفاظت از جان مردم را در اماکن آبی بر عهده دارند؛ اما شغل این افراد متخصص، در ردیف شغلی وزارت کار جمهوری اسلامی ایران تعریف نشده است و به رغم پیگیریهای فراوان از سوی فدراسیون شنا و شیرجه، هنوز به جایی نرسیده است.
مقدمه و پاندمی کرونا و غریق نجات
درآمد غریق نجات در ایران
مشکل اصلی آن ها این است کاری که در ایران انجام میدهند شغل محسوب نمیشود و به همین دلیل از بیمه و بازنشستگی این افراد خبری نیست. به گفته یکی از فعالان کارگری غریق نجاتی، از نجات غریق در فهرست حقوق و مزایای بیمه و استخرها، به عنوان کار «خدماتی» یاد میشود. در سالهای گذشته، دولتهای مختلفی در ایران روی کار آمدهاند ولی هیچ کدام، نجات غریق را در ردیف شغلی وزارت کار وارد نکردهاند.
رئیس هیات غریقنجات و غواصی کشور گفته است که تمام مراحل قانونی و اداری لازم برای وارد شدن شغل غریق نجات در ردیف شغلی وزارت کشور انجام شده است. این فرد مسئول اظهار داشت: سال گذشته، این شغلِ در ردیف شغلی وزارت کار وارد شده است.
این درحالی است که شاغلان این رشته اغلب به صورت ساعتی دستمزد خود را دریافت کرده و حقوق دریافتی آنها براساس حداقل مزد قانون کار محاسبه میشود. تا مسأله ثبت رسمی این شغل در وزارت کار درست نشود، درآمد آن ها در ایران پایین است؛ مگر اینکه از طریق کلاسهای خصوصی درآمد قابل توجهی کسب کند.
یک نجات غریق به ایلنا گفت: هیات نجات غریق، برای شاغلان این رشته، کمترین دستمزد ساعتی را با توجه به سالهای خدمت، درنظر گرفته است. با این حال اکثر استخرها حتی این قانون را هم رعایت نمی کنند. به عنوان مثال، استخرهای معدودی با افرادی که سابقه بالایی دارند، قرارداد میبندند. مدیران استخرها بیشتر به دنبال غریق نجاتهایی هستند که سابقهی کاری کمتری دارند، چرا که مطابق قانون، هرچقدر که سابقه خدمت یک غریق نجات کمتر باشد، استخر و مدیریت آن، حقوق کمتری به او خواهد پرداخت.
درآمد غریق نجات در ایران
چطور با مدرک نجات غریق مهاجرت کنیم؟
مهاجرت به کشورهای خارجی به یکی از آرزوهای امروزی جوانان ایرانی تبدیل شده است. دیگر مثل چند سال قبل نیست که ایرانیها صرفا به چند کشور خاص اروپایی یا کشورهای آمریکا و کانادا مهاجرت کنند؛ بلکه امروزه، ایرانیها حتی به کشورهای آفریقایی و ترکیه و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس هم مهاجرت میکنند. برای مهاجرت به کشورهای خارجی چند گزینه مقابل ایرانیها وجود دارد. مهاجرت تحصیلی، مهاجرت با برنده شدن در لاتاری و مهاجرت کاری. مهاجرت کاری، یکی از بهترین روشهای مهاجرت به کشورهای خارجی است.
مهاجرت کاری بسیار پرتکرار و گسترده است و در زمینههای مختلف پزشکی، صنعتی، خدماتی و … امکان آن وجود دارد. یکی از کارهایی که میتوان به کمک آنها مهاجرت کرده و در کشورهای خارجی اقامت گرفت، کار نجات غریق است. پس اگر نجات غریق هستید و قصد مهاجرت به کشور دیگری را دارید، این مقاله را مطالعه کنید.
مهاجرت با مدرک نجات غریق اصلا آسان نیست. اگر بخواهید با مدرک نجات غریق خود مهاجرت کاری کنید و در کشور مقصد به عنوان نجات غریق کار کنید، حداقل مدرک لیسانس مرتبط با این رشته و حداقل سه سال سابقه کار، به صورت مداوم، در شغل نجات غریقی را باید داشته باشید. همچنین، برای مهاجرت با مدرک نجات غریق، شما به مدرک زبان نیز احتیاج خواهید داشت.
در صورتیکه، شرایط گفته شده را ندارید، بعید است بتوانید برای شغل نجات غریق در کشور مقصد اقامت کاری یا جاب آفر بگیرید. البته برای مهاجرت به منظور شاغل شدن در شغل نجات غریقی در کشور مقصد، یک راه حل دیگر نیز دارد. این راه هم راهی نیست جز مهاجرت تحصیلی. باید به منظور تحصیل در این رشته دانشگاهی در کشور مقصد اقدام کنید. البته باید مدرک نجات غریق خود و یک مدرک زبان معتبر را هم به دانشگاه مقصد ارائه دهید.
پس از مهاجرت تحصیلی با اجازه کار حین تحصیل که به شما داده میشود، میتوانید به صورت همزمان، در زمینه غریق نجاتی هم در اماکن آبی کار کنید. سپس، با پایان دوره ی تحصیلات و اتمام اقامت تحصیلی میتوانید یک شغل پیدا کرده و اقامت کاری بگیرید. با توجه به قوانین کشور مقصد، میتوانید پس از گذشت یک مدت مشخص، برای دریافت اقامت دائم در آن کشور اقدام کنید.
به منظور آشنایی شما با وضعیت شغلی و حقوق و مزایا و درآمد غریق نجات در کشورهای دیگر، ما در ادامه شرایط این شغل را در دو کشور اروپایی فنلاند و آلمان شرح میدهیم. پس از مقایسه درآمد غریق نجات در کشورهای فنلاند و آلمان با درآمد غریق نجات در ایران، خود شما متوجه خواهید شد که متأسفانه این شغل حساس در کشور ما ارج نهاده نمی شود. فراموش نکنید که قیمت یک یورو، حدودا معادل سی هزار تومان است.
چطور با مدرک نجات غریق مهاجرت کنیم؟
میانگین حقوق مهماندار استخر یا غریق نجات در فنلاند 2021
شخصی که به عنوان خدمه استخر در فنلاند کار میکند معمولاً حدود 2290 یورو در ماه درآمد دارد. دستمزدها از 1120 یورو (کمترین) تا 3570 یورو (بالاترین) متغیر است. این میانگین حقوق ماهانه شامل مسکن، حمل و نقل و سایر مزایا نیز میباشد.حقوق متصدی استخر ، بر اساس تجربه، مهارت، جنسیت یا موقعیت مکانی به شدت متفاوت است.
در زیر یک تفکیک دقیق بر اساس معیارهای مختلف را مشاهده خواهید کرد.میانگین حقوق آن ها در فنلاند، 2330 یورو در یک ماه است؛ به این معنی که، نصف (50٪) افرادی که به عنوان خدمه استخر یا نجات غریق کار میکنند، کمتر از 2330 یورو درآمد دارند.
در حالیکه نیمی دیگر، بیش از 2330 یورو درآمد دارند. به طور کلی، هر غریق نجاتی دوست دارد که در سمت راست نمودار و بین گروهی که بیشتر از حقوق متوسط درآمد دارند، قرار بگیرید.25٪ از خدمه استخر کمتر از 1550 یورو درآمد دارند. با این حال حقوق 75٪ از آنها بالای 1550 است. همچنین، در نمودار، 75٪ از خدمه استخر کمتر از 3010 یورو درآمد دارند در حالی که 25٪ بیش از 3010 یورو درآمد دارند.
میانگین حقوق مهماندار استخر یا غریق نجات در فنلاند 2021
تفاوت بین میانگین و متوسط حقوق چیست؟
هر دو شاخص هستند. اگر حقوق شما، هم از میانگین و هم از میانه بالاتر باشد، باید رضایت داشته باشید؛ چرا که حقوق شما خیلی خوب است. اگر دستمزد شما بین میانگین و میانه باشد، شرایط حقوقی شما نسبت به بقیه همکارانتان متوسط است. اگر دستمزد شما، هم از میانگین و هم از میانه پایینتر باشد، شرایط حقوق شما خوب نیست. پس بسیاری از آن ها بیشتر از شما درآمد دارند و فضای زیادی برای پیشرفت برای شما وجود دارد.
تفاوت بین میانگین و متوسط حقوق چیست؟
متوسط حقوق مهماندار استخر یا غریق نجات در آلمان 2021
شخصی که به عنوان خدمه استخر در آلمان کار میکند، تقریبا حدود 1800 یورو در ماه درآمد دارد.درآمد آن ها در آلمان از 830 یورو در ماه (حداقل حقوق) تا 2860 یورو در ماه (حداکثر حقوق) متغیر است. این متوسط حقوق ماهانه، شامل مسکن، حمل و نقل و سایر مزایا است. حقوق متصدی استخر بر اساس تجربه، مهارت، جنسیت یا موقعیت مکانی به شدت متفاوت است.
حقوق متوسط آن ها در آلمان1940 یورو در ماه است، به این معنی که نیمی (50٪) از افرادی که به عنوان خدمه استخر کار میکنند، کمتر از 1940 یورو درآمد دارند در حالی که نیمی دیگر بیش از 1940 یورو درآمد دارند. میانه نشان دهنده ارزش حقوق متوسط است.
25٪ از آن ها کمتر از 1250 یورو در ماه درآمد دارند در صورتیکه 75٪ آنها بیش از 1250 یورو در ماه درآمد دارند. همچنین، 75٪ از خدمه استخر / نجات غریق (ها) کمتر از 2600 یورو درآمد دارند در حالی که 25٪ بیش از 2600 یورو درآمد دارند.
پیشنهاد میکنیم برای مطالعه بیشتر از مقالات ورزشی و سرگرمی 118فایل دیدن فرمایید.